Lumi Buna

Lumi Buna eshte kufiri verior i plazhit te Velipojes. Vendi ideal per te apasionuarit pas peshkimit, te cilet do te kene mundesi te kalojne nje kohe te mrekullueshme duke treguar aftesite e tyre per peshkim. Ne ujrat e rrjedhshem te Bunes mund te peshkoni lloje te ndryshme peshqish te ujrave te embla si trofte dhe krap.